Social Programme for Accompanying Persons

 


   Registration Form for Accompanying Persons

All tours will require a minimum uptake of 15 participants. Please send registration form(s) to “Interklassik” by 15 August 2005. Interklassik will confirm your booking in writing, provide you with an invoice and request that the invoice be paid prior to the tour. Refunds will only be provided if the tour is cancelled by the organizer.

Organization Interklassik GmbH im Estrel Hotel Sonnenallee 225, 12057 Berlin
Tel.: +49 30 682 774 45
Fax: +49 30 6831 23 45 Email: interklassik@estrel.com

Daily sightseeing
tours by bus or boat

Bus Tour A: Grand Berlin Tour 
(approx. 3 hrs)
09.30 a.m.  start ICC
12.30 p.m. end ICC
Price incl. in registration fee of accompanying persons € 25 for congress participants

The bus tour A will not take place on Sunday, 25.9.05,  as an exception, to make way for the famous annual Berlin Marathon.

Boat Tour B: Bridge Tour on the Landwehr Canal and River Spree
(approx. 4 hrs)
10.00 a.m. start Castle Charlottenburg
01.30 p.m. end  Castle Charlottenburg
Price € 16

Sunday, 25.9.2005
Tour 25: Walking Tour of the Government District
(approx. 3 hrs, bus transfer + round trip)
10.00 a.m. start ICC
01.00 p.m. end ICC
Price € 25

Monday, 26.9.2005
Tour 26: Potsdam Tour
(approx. 5 hrs, bus round trip + walking tour)
10.00 a.m. start ICC
12.00 p.m. end ICC
Price € 46

Tuesday, 27.9.2005
Tour 27A: Walking tour of the New Architecture at Potsdamer Platz
(approx. 2.5 hrs, bus transfer + walking tour)
09.30 a.m. start ICC
01.00 p.m. end ICC
Price € 28

Tour 27B: Berlinische Galerie – Federal State Museum for Modern Art
(approx. 2.5 hrs, bus transfer + round tour)
02.00 p.m. start ICC
04.30 p.m. end ICC
Price € 31

Wednesday, 28.9.2005
Tour 28A: Walking tour of Berlin’s Jewish quarter
(approx. 2.5 hrs, bus transfer + tour)
09.30 a.m. start ICC
12.00 p.m. end ICC
Price € 28

Tour 28B: The Berggruen Museum – Picasso and his time
(approx. 3 hrs, bus transfer + ticket)
02.00 p.m. start ICC
05.00 p.m. end ICC
Price € 31

Thursday, 29.9.2005
Tour 29: Tour of the Medical History Museum and its Ophthalmologic Historical Collection
(approx. 3 hrs, bus transfer + round tour)
10.00 a.m. start ICC
01.00 p.m. end ICC
Price € 30